IPHONE KLIENT TIL IPW TIMEREG®

 

 

  • iPhone Klient leverer tidsregistrering fra alle steder
  • iPhone Klient giver større medarbejdertilfredshed og sikrer korrekte lønudbetalinger
  • iPhone Klient giver komplekse overblik over arbejdstimer, sygdom eller andet fravær.

 

Applikationen gør tidsregistrering nemmere og hurtigere. Brugeren har mulighed for at registrere timer hvor som helst når som helst. Applikationen viser information om den enkelte aktivitet, projekt eller hele porteføljen.

 

iPhone Klient – fleksibilitet på farten

 Klienten kan anvendes til en simpel tidsregistrering, når medarbejderne arbejder på kundens lokaliteter eller på farten og har brug for en simpel registrering på projektsopgaver på daglig basis.

 

Brugeren vil være i stand til at vælge et projekt, og indenfor det projekt vil han være i stand til at vælge en opgave og se det samlede antal timer til opgaven.

 

iPhone Klient – kompatibilitet med hovedsystemet

Hvis den ansatte fx skal ud til en kunde, vil han være i stand til at vælge et projekt fra en liste over allerede definerede projekter fra hovedsystemet IPW TimeReg ®.

 

iPhone Klient – komplekst overblik over ressourcer

Applikationen sikrer overholdelse af arbejdstidsregler, effektiviserer lønbehandling og giver administrative besparelser. Personalelederen kan let overskue og godkende medarbejdernes registreringer. Hvis en printer med BlueTooth er til rådighed, vil medarbejderen have mulighed for at udskrive en rapport, der viser antallet af timer, han har brugt på forskellige opgaver.

 

Adresse

Hans Tørsleff

management systems AB

Slättvägen 18

18 365 Täby

Sweden

 

CVR: 30807960